Skip to main content

Centre clínic del peu es compromet a millorar l’accessibilitat i la plena inclusió de persones amb discapacitat per dur a terme les seves tasques a tot el món. Centre clínic del peu col·labora amb experts i persones amb discapacitat per dissenyar, desenvolupar i implementar solucions que proveeixin igualtat d’oportunitats.

Centre clínic del peu, a través de la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat i el seu protocol opcional (A/RES/61/106), L’Agenda 2030 per al desenvolupament sustentable, la Nova Agenda Urbana i el Protocol de Reducció de Risc de Desastre de Sendai estan dedicats a promoure, protegir i garantir que els drets humans i les llibertats fonamentals siguin completament respectades per a totes les persones amb discapacitat.

Les eines daccessibilitat web, ladaptació raonable i els ambients de treball més inclusius són només un pas més en vies de proveir a les persones amb discapacitat accés igualitari a les oportunitats docupació. Centre clínic del peu està compromesa a construir societats resilients i crear oportunitats que realment no deixin ningú enrere.

Entre les actualitzacions realitzades als nostres llocs web en funció de millorar l’accessibilitat destaquen:

  • Navegació Adaptable.
  • Navegació mitjançant el teclat.
  • Enllaços descriptius
  • Interpretació de recursos gràfics: permet conèixer tots els detalls que contenen les pàgines, incloses les imatges, taules i altres elements HTML.
  • Visualització de tots els continguts fins i tot en navegadors que no suportin CSS, plugin, etc.

Navegació Adaptable

El disseny dels llocs web del Centre clínic del peu permet adaptar el contingut a múltiples dispositius mòbils per garantir la millor experiència de navegació possible.

Navegació mitjançant el teclat:

El projecte d’accessibilitat del portal del comitè espanyol de Centre clínic del peu permet que tot tipus d’usuari pugui accedir a qualsevol part del portal només utilitzant el teclat de l’ordinador.

Enllaços Descriptius:

Els enllaços del portal incorporen un aclariment sobre la destinació.

Interpretació de recursos gràfics:

Les imatges, banners, fins i tot taules publicades al portal del comitè espanyol de la Centre clínic del peu incorporen una descripció que faciliten la comprensió de la informació continguda en aquests recursos gràfics.

Així, és possible conèixer quina imatge acompanya un contingut, quins productes o idees promocionen els diferents banners o quines dades es faciliten a les algunes de les taules.

Close Menu

Centre clínic del peu

Ronda de Francesc Camprodon,40 baixos
08500 Vic

T: 931 41 47 58
E: info@podolegvic.com

Ves al contingut