Skip to main content

Els peus són la base del nostre cos, igual que els fonaments d’un edifici; si aquests estan mal col·locats repercuteixen, no solament al peu, sinó a tota l’estructura superior ( turmells, genolls, cadera i columna vertebral). Per això hauríem de donar-li molta importància, ja que podria ser un requisit fonamental per disminuir un dolor o per prevenir futures lesions.

Per fer un diagnòstic correcte de la trepitjada s’ha de fer un estudi biomecànic previ, per tal d’analitzar la causa de la patologia i d’aquesta manera corregir-la. Si el diagnòstic és erroni, el tractament també ho serà; per això és fonamental tenir la informació precisa i, per fer-ho, utilitzarem diferents eines com les plataformes de pressions i sensors de moviment per tenir una informació més detallada.

En alguns casos hem de fer un tractament amb plantilles personalitzades, que ens serveixen per equilibrar i distribuir la carga del nostre pes, que va directament relacionat als nostres peus i a les cadenes superiors ( músculs i articulacions). Aquestes ens serviran per millorar la nostra qualitat de vida.

Sobretot en esportistes són molt importants, ja que ens ajuden a prevenir lesions, eliminar molèsties i millorar el rendiment esportiu.

En general, les plantilles tracten patologies de peus cavos, plans, pronats, supinats, dolors metatarsals, fascitis plantars i esperons de calcani, entre d’altres.

Sempre som a temps de millorar la nostra posició global i trobar un equilibri amb el nostre cos

Close Menu

Centre clínic del peu

Ronda de Francesc Camprodon,40 baixos
08500 Vic

T: 931 41 47 58
E: info@podolegvic.com

Skip to content